Toilet verbouwen of renoveren?

Neem vrijblijvend contact met ons op: info@rmgbadkamers.nl of 06 - 411 480 77

Toilet renovatie of nieuwbouw

Vaak beseft u niet hoeveel er mogelijk kan zijn wanneer u een nieuw toilet gaat uitzoeken. RMG Badkamers kan u adviseren over de tal van mogelijkheden; van de verschillen in toiletpotten en toiletbrillen als in de wandafwerking. U kunt kiezen voor tegelwerk, maar ook voor nieuwere technieken als stucwerk of beton ciré.

RMG Badkamers komt vrijblijvend bij u thuis om uw wensen te bespreken en de mogelijkheden te bekijken. Door een persoonlijk gesprek op locatie trachten wij onverwachte kosten tijdens de installatie te minimaliseren. Wij adviseren u over zaken als leidingwerk, verlichting en het bij renovatie bijkomende sloopwerk en het afvoeren van het puin. Dit alles is van belang om tot een complete offerte te komen. RMG Badkamers zorgt ervoor dat u aan alle benodigdheden qua sanitaire, tegels, voeg, lijm etcetera denkt wanneer u overgaat tot aanschaf van uw toilet.

We denken met u mee van het slopen tot de oplevering, wij hebben alles in huis. Op basis van de geformuleerde wensen maken wij een 3d ontwerp, waardoor u een goed beeld krijgt van hoe uw toilet wordt. Bij nieuwbouw is het vaak al extra moeilijk om überhaupt een voorstelling te maken van hoe alles in uw huis nu echt wordt. Visueel beeld is dan zeker prettig.

 

Maak vrijblijvend een afspraak voor offerte