Ontevreden over het kleinste kamertje van het huis? Meestal niet de leukste en praktische verbouwing. Toch is het prettig als het toilet er verzorgt en fris uitziet. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen doen?

Ondanks dat het verbouwen van een ‘praktische’ ruimte binnen uw huis niet prettig is, kan een nieuwe toilet u rust en ontspanning geven. Het toilet is de afgelopen jaren dan ook echt wel veranderd van noodzakelijke ruimte naar een ontspanningsplek voor vele mensen.

Als gevolg van deze trend is er ook steeds meer mogelijk binnen een toilet. Er wordt steeds meer aandacht gegeven aan de verwerking van verschillende gewoontes van mensen binnen een gemengde samenleving. Denk hierbij aan de nieuwste techniek waarbij een toilet en bidet worden gecombineerd. Fris en zeer hygiënisch. Daarnaast zijn er steeds meer systemen om het toilet per spoelbeurt direct hygiënisch te reinigen. En uiteraard de keuze tussen een staande toiletpot of een zwevende toiletpot. RMG badkamers kan u al deze producten bieden.

RMG badkamers kan u adviseren in de vele mogelijkheden. Wij denken met u mee voor uw eigen ontwerp van uw toilet met oog voor kwaliteit en duurzaamheid, wij leveren de benodigde materialen en zorgen voor zorgvuldige installatie.

Het verbouwen van het toilet zorgt er uiteraard voor dat u voor een overzienbare periode uw toilet niet kunt gebruiken, maar uiteraard zijn er tijdelijke oplossingen beschikbaar wanneer u niet over een tweede toilet in uw woning beschikt. Ook dat kunnen wij voor u verzorgen, zodat ook u kunt genieten van een nieuw toilet van hoge kwaliteit met alle gemakken van nu.