Op zoek naar sanitair voor badkamer of toilet?

Neem vrijblijvend contact met ons op: info@rmgbadkamers.nl of 06 - 411 480 77

Sanitair

Sanitaire ruimten worden steeds een belangrijker onderdeel van ons huis. Dan is het ook verstandig om er goed over na te denken wat u wilt qua uitstraling en design.  Van welke gemakken moet uw badkamer of toilet voorzien zijn om te kunnen ontspannen. Uw sanitair zorgt voor het uitdragen van de sfeer die u wenst.

De stijl die u wenst in uw badkamer of toilet wordt uitgedragen door uw sanitair. Bij een landelijke sfeer gaat u gauw over in ronde vormen en warme houttinten eventueel in combinatie met een warme kleur tegels. Bij een moderne uitstraling kiest u sneller voor rechte strakke lijnen, veel opbergruimte en frisse kleuren, in combinatie met lichte tegels of wellicht met strak stucwerk of beton ciré.

RMG Badkamers levert sanitair en kan zorgen voor complete installatie van uw badkamer. Er is een kleine showroom waar u enkele producten kunt bekijken. Daarnaast kunnen wij via onze leveranciers ieder product van vele merken voor u bestellen. Zo kan er voor ieder budget sanitair uitgekozen en geleverd worden.

Wij kunnen u adviseren tijdens het maken van uw keuzes over kwaliteit en duurzaamheid en de diversiteit aan mogelijkheden. Uiteraard zijn de gebruikelijke garanties van toepassing op al ons sanitair.

Montage

Bij RMG Badkamers bieden wij u de mogelijkheid van complete installatie; dit houdt in dat u uw badkamer door ons laat slopen en monteren. Wij zorgen ervoor dat uw puin wordt afgevoerd, dat uw materiaal op tijd geleverd wordt en dat er vlak na de levering gestart kan worden met de montage. Het sanitair zal gemonteerd worden volgens uw wensen. De monteurs werken uiteraard zorgvuldig en netjes, zaken worden afgeplakt waar nodig en bij oplevering is uw badkamer netjes en vrij van afval.

U kunt er ook voor kiezen om enkel het sanitair bij ons of te nemen. Ook daarin denken wij met u mee. Het totale pakket van ontwerp tot installatie is een mogelijkheid, geen verplichting. Veel is mogelijk en bespreekbaar.

Maak vrijblijvend een afspraak voor offerte