Over RMG Badkamers

In 2013 is RMG Bouw B.V. opgericht. Deze onderneming richtte zich op allerlei bouwwerkzaamheden binnen nieuwbouw en renovatie van bestaande bouw. Hierbij valt te denken aan schilderwerk, loodgieterswerk, verwarming, installatie van sanitaire en keukens tot het realiseren van een aanbouw. In de loop van 2014 is er een enorme groei ontstaan binnen de onderneming betreffende de levering en montage van sanitaire ten behoeve van badkamers en toiletten.
Door deze groei is in 2015 de handelsnaam RMG Badkamers opgericht en worden deze werkzaamheden sindsdien door RMG Badkamers uitgevoerd.

Aan het hoofd van RMG Bouw B.V. staat de heer Griffioen. Hij is in 1999 begonnen in de verwarming en heeft zich in de jaren daarna ontwikkeld tot een allrounder. Sinds 2010 werkt hij als zelfstandige en heeft dit in 2013 weten uit te bouwen tot een mooie onderneming, RMG Bouw B.V.. Een onderneming waarbij klantvriendelijkheid belangrijk is en de wensen van de klant voorop staan. RMG Badkamers maakt uw wensen concreet en realiseert de bouw voor u van begin tot eind.