Badkamer verbouwen of renoveren?

Neem vrijblijvend contact met ons op: info@rmgbadkamers.nl of 06 - 411 480 77

Badkamer renovatie of nieuwbouw

 

RMG Badkamers biedt eindeloze mogelijkheden voor het verwezenlijken van uw wensen en ideeën voor uw badkamer of het nu gaat om renovatie of nieuwbouw. Badkamers zijn bij ons mogelijk in iedere gewenste stijl, voor ieder project.
 

Badkamers in iedere stijl

 
RMG Badkamers kan uit een groot assortiment aan sanitair een droombadkamer leveren en monteren. Voor een grote of een kleine badkamer, wij leveren exclusieve badkamers. Design op maat. Wij gaan geen uitdaging uit de weg. RMG Badkamers verzorgt haar service van A tot Z. Wij bespreken uw wensen, kijken met u naar de mogelijkheden. Wij adviseren u met het kiezen van het juiste sanitaire in combinatie met tegels. RMG Badkamers staat voor duurzame top kwaliteit aan producten. Er zijn tal van mogelijkheden; combinaties van tegelkleuren en toepassing van verschillende tegelmaten. Of juist de keuze voor andere technieken, zoals stucwerk en beton ciré.
 

Sanitair, verlichting, keramische tegels, leidingwerk

 
RMG Badkamers komt vrijblijvend bij u thuis om uw wensen te bespreken en de mogelijkheden te bekijken. Door een persoonlijk gesprek op locatie trachten wij onverwachte kosten tijdens de installatie te minimaliseren. Wij adviseren u over zaken als leidingwerk, verlichting en het bij renovatie bijkomende sloopwerk en het afvoeren van het puin. Dit alles is van belang om tot een complete offerte te komen. RMG Badkamers zorgt ervoor dat u aan alle benodigdheden qua sanitaire, tegels, voeg, lijm etcetera denkt wanneer u overgaat tot aanschaf van uw badkamer.
 

Vrijblijvend een verkennend gesprek bij u thuis / inmeten / 3D ontwerp

 
We denken met u mee van het slopen tot de oplevering, wij hebben alles in huis. Puur vakmanschap en oog voor details. Op basis van de geformuleerde wensen maken wij een 3d ontwerp, waardoor u een goed beeld krijgt van hoe uw badkamer wordt. Bij nieuwbouw is het vaak al extra moeilijk om je überhaupt een voorstelling te maken van hoe alles in uw huis nu echt wordt. De badkamer is niet meer dan een kale ruimte, visueel beeld is dan zeker prettig.
 

Van slopen en afvoeren tot de oplevering / volledige ontzorging

Maak vrijblijvend een afspraak voor offerte