Niet tevreden over de badkamer in uw nieuwe woning? Is uw huidige badkamer aan vervanging toe? Of ziet u uw badkamer liever in een stijl anno nu? Dan is verbouwen de juiste keuze.

Ondanks dat het verbouwen van een ‘praktische’ ruimte binnen uw huis niet prettig is, kan een nieuwe badkamer u veel rust, ontspanning en energie geven.
De badkamer is de afgelopen jaren dan ook echt wel veranderd van noodzakelijke ruimte naar een ontspanningsplek voor vele mensen.

Als gevolg van deze trend is er ook steeds meer mogelijk binnen een badkamer. Van een standaard douchekop in een douchecabine tot een stortdouche in een inloop-douche. Van wandplankjes tot getegelde nissen in de doucheruimte, alles kan tegenwoordig. En RMG badkamers kan u al deze producten bieden.

RMG badkamers kan u adviseren in de vele mogelijkheden. Wij denken met u mee voor uw eigen ontwerp van uw badkamer met oog voor kwaliteit en duurzaamheid, wij leveren de benodigde materialen en zorgen voor zorgvuldige installatie.

Het verbouwen van de badkamer zorgt er uiteraard voor dat u voor een overzienbare periode uw badkamer niet kunt gebruiken, maar het resultaat is des ter meer genieten.